< Terug naar overzicht

Nieuwe medewerkers

Nieuwe medewerkers

De praktijk is uitgebreid, hieronder stellen onze nieuwe medewerkers zich graag voor:

Ik ben Lieke van Genuchten en sinds half februari 2024 als ergotherapeut werkzaam bij VIA ergotherapie.  Na ruim 20 jaar als adviseur arbeid en gezondheid gewerkt te hebben (in verschillende gezondheidsinstellingen zoals thuiszorg en ziekenhuis) heb ik vorig jaar besloten om het prachtige vak van ergotherapie weer op te pakken. Ik doe dit werk met veel plezier en geniet van het werken met cliënten en met de fijne collega’s van VIA-Ergotherapie.

Ik woon in Breda met mijn gezin (man en 2 kinderen van 18 en 16 jaar).

Naast mijn werk wandel ik graag lange afstanden in de natuur, doe ik aan sport, lees ik elke dag wel in een boek en vind ik het gezellig om met vriendinnen iets te ondernemen.

VIA Ergortherapie Lieke

Mijn naam is Lynn en vanaf 1 februari ben ik werkzaam bij Via-ergotherapie. 

In juni 2023 ben ik afgestudeerd als huidtherapeut en ben ik mijn eigen praktijk in Oosterhout gestart. Echter miste ik de gezelligheid van collega’s en vond ik het administratieve werk erg leuk.

Toen de vacature van administratief medewerker voor Via-ergotherapie op mijn pad kwam, heb ik direct gesolliciteerd. De achtergrond met de paramedische zorg had ik al en kon ik daarom ook goed toepassen binnen de ergotherapie. 

 Nu ben ik al een aantal maanden werkzaam als administratief medewerker en heb ik het ontzettend naar mijn zin!

Buiten mijn werk om, reis ik graag en vind ik het leuk om een drankje op het terras te doen met mijn vriend of vriendinnen. 

VIA Ergortherapie Lieke
Share the Post: